web analytics

Solar Wind Generator Off Grid System

NTPowerPoint .

.

.

.

10 20.

.

246 .

14 .

My 12v Solar Power Wind Turbine Part off Grid Up Date

G’day Ik had een persoon vragen wat hen vasthoudt naar beneden goed om het even wat houdt hen neer als zwaartekracht en die twee schroeven de enige n dat iemand n lijkt van hun songs gaan herpositioneren dat zou moeten bewegen de gebieden die men zich omdat het n van de rechtbanken van het bestaan, dat is een soort tillen en lichtjes te bewegen dat vandaag de dag is dat we gaan een storm hebben dat ik.

Denk dat ik om te controleren op het weer wat zoals je kunt zien dat ze zitten op de take schroeven dus ik heb het nu zittend op de zonneenergie panelen en de Manilow crew dus ik zal zien hoe dat gaat dus ik hoor / 10 ampre.

Mijn eerste snaar dit goedkope chinese controle wanneer u 10 voltage is dat het volledige jaar voor mijn gebruik geweld camera systeem moest in te zetten sommige omstandigheden en nu over je systeem kan niet echt omgaan met het tijdens de nacht, dus ik zeker alleen met deze gewelddadig systeem en ik had mijn modem heb ik omlaag tot net iets minder dan vijftig percent mijn batterijen, dus ik moet nemen mijn naam off ervan dat is een vermogen 3 internet, zodat ik kon internet krijgen hier.

Want ogen zijn camera systemen die ik niet do wallace vandaag is het echt echt echt winderig lijkt erop dat we een storm later zou kunnen hebben op dus ik ben zwengelen over de 14 gebracht terug elk probleem is wanneer het echt winderig omdat ze is een opgebouwd gebied en ik wou dat ik kon zetten dat pull up hoger als ik kon doen, dat het niet zou zijn dus hakken en ik zou niet draaien rond en ik zal waarschijnlijk meer vermogen door.

Ik ben zeker in heel wat volts vandaag de windturbine krijgen we een heleboel amps, want ik ben het opstaan om de 14 bookmark dingen afsluiten state in rekening gebracht van de macht mijn telefoon app zegt dat geld bij vijfenzeventig procent van mijn batterijen Ja maar ik moest een nieuwe surveillance zetten camera dus nu al mijn energie anders.

Batterijen zijn vrij veel worden gebruikt om controle die zoals je kunt nu zien dat het echt leuk om te get over it we nu begonnen met een klein beetje Ja dat is zeker naar beneden komen Ja.

Leave a Reply