web analytics

Home Solar Power In Georgia

Welkom in teeny greeny Mijn naam is Rob Greenfield en dit is mijn off the grid leven in de stad , in tiny huis . ik heb verliet mijn appartement afgelopen herfst om eenvoudiger te leven.

Ik heb het gemak van leven met elektriciteit verlaten het werd voor me te makkelijk om energie te verliezen terwijl ik had schijnbaar oneindige voorraden door de draaiknop, of drukknop.

Hier in teeny greeny oogst ik mijn eigen energie door de zon met deze zonepanelen ik dacht aan wat groter systeem zodat ik grotere hoeveelheden kan opladen maar ik heb besloten dat ik.

Niet zoveel energie nodig heb en ik wou het eenvoudig houden Ik heb deze 20 watt panel op Goal Zero gevonden en nog 36 watt panel op Endless Sun Solar Allebei opladen baterijen en kunnen ook direct apparaten opladen.

Dit geef mij overvloed aan energie om mijn laptop op te laden en opstarten van 3 watt lamp die ik binnen gebruik en mijn fiets lampen en mijn hoofdlamp en het laat me mijn baard scheren Meeste dingen die elektriciteit nodig hebben.

Hebben ook een elektriciteit vrije variant Ik gebruik ouderwetse pers om sinaasappelsap te maken Ik heb geen koelkast nodig omdat ik gedroogde voedsel koop en omdat ik kleine hoeveelheden koop.

Sinds ik op planten gebaseerd dieet volg hoef ik me om vlees geen zorgen te maken En ik gebruik geen magnetron omdat ik vers kook en besteed mijn tijd aan bereiding van voedsel Voor mijn foornuis gebruik ik gas.

Ik doe mijn was zonder voorzieningen en hang het op om te drogen In plats van tv te kijken breng ik mijn tijd buiten de deur of met mijn vrienden en ik ga een fiets bouwen om een blender te kunnen bedienen.

Leave a Reply